افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی در حوزه اجتماعی

  • کد خبر: ۱۴۱۵۴
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۵
۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی در حوزه اجتماعی
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی به حوزه اجتماعی مربوط است که بخشی از آن تخلفات حوزه بهداشت و سلامت و پزشکی است اما بخش عمده جرایم سایبری مرتبط با حوزه مالی است. 

به گزارش شهرآرانیوز، رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: سه تا پنج درصد از مجموع جرایم سایبری در حوزه فضای مجازی این استان مرتبط با تخلفات و تبلیغات حوزه بهداشت، درمان و پزشکی است.

سرهنگ جواد جهانشیری افزود: با توجه به گستردگی فضای سایبر درحال حاضر تبلیغات واهی و کاذب در حوزه فروش داروهای غیرمجاز و کالاها و خدمات پزشکی  مانند تبلیغ  یک محصول بدون مجوز و غیر مجاز در حوزه بهداشت و درمان در حال گسترش است.
وی اضافه کرد: انتشار تصاویر مربوط به بیماران درمان شده توسط برخی پزشکان و یا کلینیک‌های پوست و زیبایی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از دیگر تخلفات حوزه پزشکی در فضای سایبری است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۱۲ درصد از جرایم پلیس فتا در خراسان رضوی به حوزه اجتماعی مربوط است که بخشی از آن تخلفات حوزه بهداشت و سلامت و پزشکی است اما بخش عمده جرایم سایبری مرتبط با حوزه مالی است. 
جهانشیری افزود: بر اساس قوانین حوزه بهداشت و درمان فروش هرگونه دارو در بستر فضای مجازی ممنوع است و صدور مجوز کالاهای پزشکی صرفا از طریق دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت میسر است.
وی با اشاره به دو شیوه برخورد پلیس فتا با تخلفات پزشکی و جرایم فضای سایبری ادامه داد: در برخورد نخست، وظیفه ذاتی پلیس فتا رصد و پایش این فضاست که به محض مشاهده تخلفات مرتبط با حوزه سلامت جامعه، با هماهنگی قضایی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان نظام پزشکی اقدام قانونی لازم صورت می‌گیرد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی گفت: شیوه دوم از طریق شاکی خصوصی است که در صورت ایراد خسارت جسمی، روحی و روانی از ارایه خدمات دریافت شده با ارایه مرجوعه قضایی کار دنبال می شود به طور مثال بیمار مدعی است که عکس او در حین عمل جراحی و یا یک اقدام پزشکی در فضای مجازی منتشر شده است و بدین ترتیب برخورد قانونی با متخلف صورت می‌گیرد.
جهانشیری افزود: در هر دو صورت پلیس فتا حضور مقتدرانه‌ای در جهت امنیت سایبری شهروندان در فضای مجازی دارد و برای حفظ آرامش و امنیت جامعه و شهروندان تلاش لازم را با استفاده از همه توان و ظرفیت‌های موجود انجام خواهد داد.
وی ادامه داد: شهروندان بازوی اجرایی پلیس هستند و هر جا تخلفات مشابه در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، دینی، مذهبی، فناورانه، امنیتی و دفاعی را ملاحظه کردند می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا در بخش گزارش‌های مردمی مراتب را اطلاع‌رسانی کنند.
پلیس فتا یا فضای تولید و تبادل اطلاعات در بهمن ‌ماه سال ۱۳۸۹ با توجّه به تصویب قانون جرایم رایانه‌ای در مجلس شورای اسلامی و لزوم تعیین ضابط قضایی برای این قانون به دستور فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->